Güncel Haberler

Lebron Sazı Eline Aldı, Lakers Son Nefeste Eksik Memphis’i Geçti

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Los Angeles Lakers konuk olduğu eksik Memphis Grizzlies karşısında zorlansa da Lebron’un ağırlığını koymasıyla son nefeste 94-92’lik skorla kazanmayı bildi.

Son 2 dakikalık bölümde Memphis farkı 1 sayıya düşürmüşken sahneyen çıkan Lebron, üst üste 2 orta mesafe, 1 asist ve serbest atış çizgisinden 2 isabet ile olaya el koydu, maçı getiren isim oldu.

Bu sonuçla Lakers 8. maçında 6. kez kazanırken deplasmandaki namağlup ünvanını da 4 maça çıkardı. Grizzlies ise evindeki 4. maçında da galibiyetle tanışamazken toplamda 7. maçında 5. kez kaybetmiş oldu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-24
2.çeyrek: 26-25
3.çeyrek: 22-19
4.çeyrek: 27-24

Lakers’da Lebron James 26 sayı, 11 ribaund, 7 asist ile etkili olurken, Anthony Davis 26 sayı, 10 ribaund, 4 asist, 3 top çalma, 3 blok ve Dennis Schröder de 12 sayı, 2 ribaund, 6 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Yıldız guardı Morant’den yoksun olan Grizzlies cephesinde ise Jonas Valanciunas 13 sayı, 11 ribaund, 2 asist, Dillon Brooks 13 sayı, 5 ribaund, 2 asist, 2 top çalma, Gorgui Dieng 13 sayı, 4 ribaund, 2 top çalma ve Brandon Clarke 12 sayı, 3 ribaund, 3 top çalma ile direnen isimler oldular.

https://youtu.be/lRHzSCJP2Yg

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Cleveland, Dallas’ı Strus’un Son Saniye Basketiyle Geçti

NBA Doğu Konferansı ekibi Cleveland Cavaliers konuk ettiği Dallas Mavericks‘i Strus’un son saniyede orta sahadan …