Güncel Haberler

Kokoskov: “Seneyi Çok İyi Bir Galibiyetle Bitirmiş Olduk.”

Turkish Airlines Euroleague 17. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk ettiği Asvel Villeurbanne’i 81-59’luk skorla geçmeyi başarmıştı.

Karşılaşma sonrası Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Başlangıç beni çok şaşırttı. Çok özgüvensiz başladık. Hiç sesimiz yoktu, sahada varlığımız yoktu. Enerjimiz çok düşüktü. Sahada bunun yansıması vardı. Çok pasif başladık, atak modunda değildik. Sonra saki bir tuşa basmış gibi hatalar yapmamıza rağmen enerjimiz yerindeydi. Savunma açısından birçok yerde maç geri geldi. Her zaman daha sert, akıllı ve iyi atışlarla oynamamız gerekiyor. Top kaybı ve asist oranına bakınca çok iyi, takım gibi oynadık. Maçı çok iyi okuduk. Seneyi çok iyi bir galibiyetle bitirmiş olduk.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

EuroLeague’le ilgili genel bir değerlendirme de yapan Kokoskov açıklamalarını şöyle tamamladı:

Antrenörlük açısından bir süredir buralardayım. Çok hızlı adapte olmaya çalışıyorum, değişimlere uyum sağamaya çalışıyorum. Her iyi takımda aslında antrenörden çok kadro önemli. Onların rahat hissetmesi, onlara yardımcı olmamız… Staffımız bu konuda çok fazla çalışıyor.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …