Güncel Haberler

RESMİ: Kızıl Yıldız, Takımı Tekrar Radonjic’e Emanet Etti

Turkish Airlines Euroleague‘de başarısız sonuçlar alan Kızıl Yıldız‘da fatura koç Obradovic’e kesilmişti geçtiğimiz günlerde.

Sırp ekibi sizlere daha önce ilettiğim gibi takımın başına, kulüpte daha önce görev almış bir koçu, Dejan Radonjic‘i getirdi.

50 yaşındaki Karadağlı koç, 2013 ve 2017 yıllarında iki dönem Kızıl Yıldız’ın başında görev almış, sonrasında 2 sezon boyunca Bayern Munich’te çalışmıştı. Alman ekibi ile Ocak 2020’de yolları ayrılmıştı.

Çiçeği burnunda koç takımla beraber ilk antrenmanına 25 Aralık Cuma günü çıkacak ve takımın Adriyatik Ligi 12. haftasında Bosna’da oynayacağı Igokea maçında görev alacak.

Kızıl Yıldız bu sezon Euroleague’de 16 maçta sadece 5 galibiyet alabilmiş, son 7 maçta sadece 1 kere kazanabilmişti. Adriyatik Ligi’nde ise 10 maçtan aldığı 9 galibiyetle liderlik koltuğunda yer alıyor.

Ufak bir hatırlatma; 16 maçı geride bıraktığımız günlerde Euroleague ekiplerinden hiç birinde koç değişikliği yaşanmadı, tüm takımlar sezona başladıkları koçlarla yola devam ediyorlar. Yani Kızıl Yıldız sezonun ilk koç hamlesine imza atan ekip oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Studentski Engelini Zorla Geçti

Adriyatik Ligi çeyrek final serisi ilk maçında Kızıl Yıldız konuk ettiği Studentski Centar karşısında çok …