Güncel Haberler

Kızıl Yıldız’da Yeni Radonjic Dönemi Başlayabilir

Sırbistan basınında yer alan haberlere göre Kızıl Yıldız‘daki kötü gidişat koç değişikliğini getirebilir.

Mozzart Sport’da yer alan habere göre Turkish Airlines Euroleague‘de beklentilerin çok altında performans gösteren Sırp ekibinde koç Sasa Obradovic ile yollar ayrılacak ve takımın eski koçlarından Dejan Radonjic göreve getirilecek.

50 yaşındaki Karadağlı koç, 2013 ve 2017 yıllarında iki dönem Kızıl Yıldız’ın başında görev almış, sonrasında 2 sezon boyunca Bayern Munich’te çalışmıştı. Alman ekibi ile Ocak 2020’de yolları ayrılmıştı.

51 yaşındaki Sırp koç Obradovic ise bu yaz göreve geldiği Kızıl Yıldız’ın başında çıktığı 16 Euroleague maçında sadece 5 galibiyet alabilmiş, takım son 7 maçta sadece 1 kere kazanabilmişti.

Ufak bir hatırlatma; 16 maçı geride bıraktığımız günlerde Euroleague ekiplerinden hiç birinde koç değişikliği yaşanmadı, tüm takımlar sezona başladıkları koçlarla yola devam ediyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

2023-24 Euroleague Play-Off ve Play-In Eşleşmeleri Belli Oldu

2023-24 Turkish Airlines EuroLeague normal sezonu resmi olarak sona erdi. Dolayısıyla playoff ve play-in eşleşmeleri …