Güncel Haberler

Harden, Takas İçin İki Yeni Hedef Bildirdi

James Harden ile Houston Rockets arasındaki takas görüşmeleri halen netleşmiş değil ve gelen son haberlere göre yıldız isim hedeflediği takımlar arasına iki yeni opsiyon eklemiş oldu.

Kariyerine Rockets ile devam etmek istemediğini net olarak belirten Harden’ın gitmek istediği takımların listesi de genişliyor her geçen gün. The Athletic’in haberine göre yıldız skorerin gitmek istediği takımlar arasına 2 yeni rota eklendi; Boston Celtics ve Portland Trail Blazers listeye yeni eklenen takımlar oldular. Daha önce Rockets yönetimine Brooklyn Nets, Philadelphia 76ers, Milwaukee Bucks ve Miami Heat takımlarının isimlerini vermişti.

Boston’un elinde aslında bu takasta Houston’ı memnun edebilecek isimler var ama Tatum’un dokunulmaz olduğunu ve Jaylen Brown ile Marcus Smart’ın da taraftarlarca çok sevildiğini düşündüğümüzde pazarlık için elleri çok da güçlü olmayacak. Eğer GM Ainge daha önce yaptığı gibi taraftarları gözardı edip bu iki ismi takas masasına koyabilirse Harden’ın gelmesiyle beraber Tatum ile birlikte şampiyonluğun güçlü adaylarından biri olabileceklerini söyleyebiliriz rahatlıkla.

Diğer taraftan Blazers da elbette bu takasta hevesli olacaktır ama onların ellerinde yeterli sayıda koz olduğunu söylemek zor. McCollum dışında verebilecek bir yıldızları yok ve o da 29 yaşında. Ayrıca yanında pakete dahil edebilecekleri genç isimler Simmons ve Little da Houston’ın aklını çelebilecek seviyede değiller. Bu nedenle Blazers’ın bu takasta aktif olabilmek için 3. bir takım bulması gerekiyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …