Güncel Haberler

Zubcic, Bursaspor’un Değil Tofaş’ın Gündeminde!

Daha önce ülkemizde Trabzonspor forması giymiş olan Tomislav Zubcic, ülkemize dönüyor ve bu kez Bursa kentinde kariyerine devam edecek.

Sizlere daha önce Sportando kaynaklı olarak ilettiğim üzere Hırvat uzunun Bursaspor ile anlaşması bekleniyordu ama son gelen haberlere göre bu transferin Tofaş‘ın gündeminde olduğu belirtildi.

Henüz Tofaş‘ın bu transferle beraber White ile yolları ayırıp ayırmayacağı belli değil. Hali hazırda Christon, Phillip, Purcell, White ve Simmons’dan oluşan 5 kişilik yabancı rotasyonu var Bursa ekibinin.

EDİTÖR YORUMU:

Daha önce Zubcic hakkındaki yorumlarmı sizlerle BURADA paylaşmıştım.

Bunlara ek olarak Tofaş için de doğru bir transfer olmadığını düşünüyorum. Her ne kadar White’dan ilerleyen yaşı, sakatlıklar ve hastalıklar nedeniyle istenen verimi alamıyor olsalar da tecrübesi ve istikrarlı şut tehditi ile halen değerli bir parça ve ribaundlar artı savunma konusunda da Zubcic’den daha iyi katkı verir, bu iki konuda da Zubcic’in BSL ve Şampiyonlar Ligi seviyesinde hayal kırıklığı yaratacağını düşündüğümü tekrarlayayım…

Hırvat 4 numara ise bu sezon henüz bir takımda foma giymezken, geçen sezon VTB Ligi ekiplerinden Enisey‘de forma giymişti. 2.11 metre boyunda olan 30 yaşındaki tecrübeli isim VTB’de 16 maçta ortalama 28.3 dakika süre alırken 15.5 sayı, %44.1 3sayı, 5.7 ribaund, 2.1 asist, 1.1 top çalma istatistikler ile mücadele etmişti.

https://youtu.be/CvIutefshQU

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bursa Derbisinde Kazanan Tofaş Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 25. hafta programında sahne alan Bursa derbisinde Tofaş, konuk olduğu …