Güncel Haberler

Türk Telekom Fransa’da Galibiyet Arayacak

FIBA Şamypiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde temsilcimiz Türk Telekom, Fransa’da Limoges‘un konuğu olacak.

23 Aralık Çarşamba günü saat 20:00’da başlayacak ve Tivibu Spor 4 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Aleksandar Glisic, Boris Krejic, Goran Sljivic hakem üçlüsü yönetecek.

Telekom’da uzun süredir sakat olan Nick Johnson iyileşti ve bu maçta oynaması bekleniyor. Limoges ise Nelson ile yolları ayırdıktan sonra Kenneth Smith ile anlaştı ve o da takımı ile ilk kez Şampiyonlar Ligi sahnesinde boy gösterecek.

Temsilcimiz gruptaki 3 maçından ikisini kazanırken 9 Aralık’taki son maçta bu maçtaki rakibi Limoges’u konuk etmiş ve 76-73’lük skorla kazanmıştı.

O karşılaşmada temsilcimiz adına Sam Dekker 18 sayı, 4-9 3sayı, 6 ribaund, 4 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Michael Eric 16 sayı, 3 ribaund, 2 blok ve Can Korkmaz 16 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları olmuşlardı. Limoges cephesinde ise Phil Scrubb 21 sayı, 5-8 3sayı, 4 ribaund, 7 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Nicolas Lang 16 sayı, 2 ribaund ve Jerry Boutsiele 11 sayı, 8 ribaund ile direnen isimler olmuştu.

Telekom 3 maçın ardından 2 galibiyetle ve averajla 2. sırada yer alırken Limoges ise 1 galibiyet ve averajla son sırada yer alıyor. Fransız ekibi bu maçı kaybetmesi durumunda üst tur şansını ciddi anlamda zora sokmuş olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …