Güncel Haberler

Barcelona, Heurtel, Westermann Üçgeninde Şok Gelişme!

İspanyol medyasının önde gelen kuruluşları Marca ve Mundo Deportivo’da yer alan haberlere göre FC Barcelona‘daki guard operasyonunda şok gelişmeler yaşanıyor!

Bildiğiniz üzere temsilcimiz Fenerbahçe Beko 22 Aralık Salı günü yaptığı açıklamayla Leo Westermann ile yolları ayırdığını duyurmuştu ve bu gelişmenin ardından da Fransız guardın yeni adresinin Barça olması bekleniyordu.

Ancak İspanyol basınında yer alan son haberlere göre hem Barça’dan ayrılması gündemde olan Thomas Heurtel‘in hem de Westermann’ın geleceği hakkında ciddi bir belirsizlik söz konusu. Çünkü İspanyol basınına göre Barcelona, Heurtel ve kendisini temsil eden menajerlik şirketi Beobasket tarafından ihanete uğramış durumda.

Son haftalarda Avrupa basınında bir çok kaynak Barcelona’nın Westermann’ı kadrosuna katacağı ve ardından da Heurtel’in gidişine izin verip onun da Fenerbahçe Beko ile imzalayacağı haberlerine yer vermişti. Ama hem Mundo Deportivo hem de Marca’da yer alan habere göre aslında temsilcimizin Heurtel ile ilgisi yoktu ve Fransız guard Barça ile anlaşıp yolları ayırdıktan sonra ezeli rakipleri Real Madrid ile anlaşacaktı.

Bu olayın gün yüzüne çıkmasıyla beraber Barça hem Westermann transferini hem de Heurtel’i serbest bırakma planını dondurdu. Bildiğiniz üzere iki Fransız guard da aynı menajerlik şirketi, Beobasket tarafından temsil ediliyor ve şuan için gelecekleri belirsiz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …