Güncel Haberler

FLAŞ: Westermann Barcelona Yolcusu Ama Fenerbahçe Heurtel ile İlgilenmiyor!

Son günlerde Turkish Airlines Euroleague‘de transfer gündemini en çok meşgul eden konulardan biri olan Fenerbahçe Beko ve FC Barcelona arasında takas niteliğinde gerçekleşmesi beklenen hamle hakkında detaylar netleşmeye başladı.

beIN Sports’un haberine göre Guduric hamlesinden sonra takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan 1.98 metre boyunda olan 28 yaşındaki Leo Westermann, eski koçu Saras’ın yönettiği Barça ie anlaştı ve bir kaç gün içerisinde İspanyol ekibine katılması bekleniyor.

Diğer taraftan aynı haberde sarı lacivertlilerin daha önce İspanyol medyasında belirtildiği üzere Barcelona’dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Thomas Huertel ile ilgilenmediği de ifade edildi. Bunun yerine temsilcimizin kadrosuna atletik bir uzun katmak istediği ve bununla ilgili çalışmalara devam edildiği belirtildi.

https://www.youtube.com/watch?v=x0aM6UjTT1k

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …