Güncel Haberler

Barça, Katalunya Derbisinde Badalona’yı Rahat Yendi

İspanya Liga Endesa 15. hafta mücadelesinde Katalunya derbisi izledik. Euroleague ekiplerinden FC Barcelona konuk ettiği Joventut Badalona‘yı beklenenden rahat bir şekilde 88-74’lük skorla geçmeyi bildi.

Bu sonuçla Barça 15. maçında 12. kez kazaznırken 3. sırada yer aldı. Badalona ise 14. maçında 5. kez yenilirken 6. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 13-12
2.çeyrek: 26-17
3.çeyrek: 33-27
4.çeyrek: 16-18

Barça’da Adam Hanga 18 sayı, 3 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Nick Calathes 10 sayı, 3 ribaund, 7 asist ve Leonardo Bolmaro ile Rik Smits ise 9’ar sayıyla galibiyetin diğer mimarları oldular.

Badalona cephesinde ise Xabi Lopez-Arostegui 13 sayı, 4 ribaund ile öne çıkarken, Pau Ribas 11 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve Conor Morgan 11 sayı, 4 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Barça, Baskonia’nın Sürpriz Yapmasına İzin Vermedi

Turkish Airlines Euroleague 19. hafta mücadelesinde FC Barcelona konuk ettiği Baskonia karşısında 89-85’lik skorla kazanarak …