Güncel Haberler

Bayern, Oldenburg Deplasmanından Çıkamadı

Almanya easyCredit BBL 7. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden FC Bayern Munich, konuk olduğu Oldenburg karşısında 100-95’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Oldenburg 7. maçında 5. kez kazanırken 7. sırada yer aldı. Bayern ise 7. maçında ilk kez kaybetti ve namağlup ünvanıyla beraber liderlik koltuğunu da kaybetti ve 2. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 29-21
2.çeyrek: 26-29
3.çeyrek: 21-18
4.çeyrek: 24-27

Oldenburg’da Ricky Paulding 26 sayı, 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Rasid Mahalbasic 15 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve Phil Pressey 12 sayı, 4 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bayern cephesinde ise Wade Baldwin 25 sayı, 4 ribaund, 5 asist ile öne çıkarken, Nihad Djedovic 17 sayı, 2 ribaund, 2 asist ve Paul Zipser 12 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile diğer etkili olan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Zalgiris Engelini Geçip Play-In İddasını Sürdürdü

Turkish Airlines Euroleague 29. hafta mücadelesinde FC Bayern Munich konuk ettiği Zalgiris Kaunas’ı 64-58’lik skorla …