Güncel Haberler

Karşıyaka’nın Rakiplerinden Bamberg, BBL’de Farklı Kazandı

Almanya easyCredit BBL 7. hafta mücadelesinde Karşıyaka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Brose Bamberg konuk ettiği Telekom Bonn‘u 80-66’lık skorla rahat geçti.

Bu sonuçla Bamberg 7. maçında 4. kez kazanırken 9. sırada yer aldı, Bonn ise 7. maçında 6. kez kaybetti ve 15. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 14-20
2.çeyrek: 13-21
3.çeyrek: 24-7
4.çeyrek: 29-18

Bamberg’de Chase Fieler 18 sayı, 4 ribaund, 3 asist, 4 top çalma ile öne çıkarken, Devon Hall 17 sayı, 3 ribaund, 3 asist ve David Kravish 12 sayı, 7 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Bonn cephesinde ise Strahinja Micovic 15 sayı ile takımının en skorer ismi olurken, Benjamin Lischka 13 sayı, 4 ribaund ve Leon Kratzer 23 sayı, 6 ribaund ile ayakta kalmaya çalıştılar ama başaramadılar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Bayern, Bamberg’i Farklı Geçerek Final Biletini Kaptı

Munich’de BMW Park’da düzenlenen Almanya Kupası dörtlü final organizasyonu yarı final maçında FC Bayer Munich, …