Güncel Haberler

Daçka’nın Rakiplerinden Brindisi, Pesaro’ya Farklı Kaybetti

İtalya Lega Basket Serie A 12. hafta mücadelesinde Daçka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Brindisi, konuk ettiği Pesaro‘ya 81-92’lik skorla kaybetmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Pesaro 10. maçında 5. kez kazandı ve 8. sırada yer aldı. Brindisi ise 11. maçında 2. kez kaybetti ve 2. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 21-27
2.çeyrek: 15-23
3.çeyrek: 24-26
4.çeyrek: 21-16

Pesaro’da Carlos Delfino 24 sayı, 5 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Justin Robinson 19 sayı,4 ribaund, 2 asist ve Tyler Cain 14 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Brindisi cephesinde ise Derek Willis 23 sayı, 7 ribaund ile öne çıkarken, D’Angelo Harrison 16 sayı, 2 ribaund, 4 asist ve James Bell 11 sayı, 2 ribaund ile diğer direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Tofaş’ın Rakiplerinden Derthona, Obasohan’ı Kadrosuna Kattı

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde temsilcimiz Tofaş ile aynı grupta yer alan İtalya Lega Basket Serie A …