Güncel Haberler

FIBA Europe Cup’da Beşiktaş Kendi Grubunun Ev Sahibi Oldu

FIBA Europe Cup’da ülkemizi temsil edecek Beşiktaş‘ın yer aldığı D grubu maçları İstanbul’nu ev sahipliğinde oynanacak.

Bildiğiniz üzere pandemi nedeniyle bu turnuvada fanus modeline karar verilmişti ve 6 gruba ev sahipliği yapacak takımlar ve şehirler belirlendi.

D grubunda yer alan ekibimiz 26-29 Ocak tarihlerinde oynanacak maçlara ev sahipliği yapacak. Siyah beyazlılar 2 Rumen ekibi CSMA Oradea ve BC CSU Sibiu’nun yanı sıra Bulgar ekibi BC Balkan ile İstanbul Akatlar Spor Salonu’nda kozlarını paylaşacak.

Turnuva statüsü gereği 6 grupta yer alan ilk 2 takım dışında 4 tane en iyi üçüncü de bir üst tura çıkma hakkı kazanacak.

Turnuvadaki A ve F grubundaki maçlara ‘s-Hertogenbosch (Hollanda), B grubundaki maçlara Samokov (Bulgaristan), E grubundaki maçlara da Wloclawek (Polonya) şehirleri ev sahipliği yapacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Beşiktaş, Denizli Deplasmanında Yettiği Kadar Oynadı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 19. hafta mücadelesinde Beşiktaş Emlakjet, konuk olduğu Yukatel Merkezefendi Belediyesi …