Güncel Haberler

Gaziantep Savunmasından Telekom’a Geçit Yok!

ING Basketbol Süper Ligi 13. hafta mücadelesinde Empera Halı Gaziantep konuk ettiği Türk Telekom‘u 70-66’lık skorla devirmeyi başardı.

Bu sonuçla Gaziantep 12. maçında 6. kez kazanarak 6. sırada yer aldı. Telekom ise 13. maçında 5. kez kaybetmesine rağmen 2. sıradaki yerini korudu.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 16-16
2.çeyrek: 17-15
3.çeyrek: 18-14
4.çeyrek: 19-21

Gaziantep’de Mouhammadou Jaiteh 22 sayı, 7-10 2sayı, 18 ribaund, 2 asist, 4 top çalma ile maçın yıldızı olurken, Rashard Kelly 13 sayı, 7 ribaund, 3 asist ve Brynton Lemar 13 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Telekom cephesinde ise Michael Eric 17 sayı, 7-9 2sayı, 9 ribaund ile öne çıkarken, Kyle Wiltjer ise 13 sayı, 4 ribaund ile onun dışında takımda yegane çift haneli skor katkısı verebilen isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Sarıca, Bodrum Galibiyeti Sonrası Konuştu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Pınar Karşıyaka, Muğla’da konuk olduğu Çağdaş Bodrum Spor karşısında çok zorlandı …