Güncel Haberler

CSKA Seriyi 10 Maça Çıkardı!

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta mücadelesinde CSKA Moskova konuk ettiği Zenit‘i 83-65 gibi net bir skorla geçerek galibiyet serisini tam 10 maça çıkardı.

Bu sonuçla CSKA 15. maçında 12. galibiyetini elde ederek liderlik koltuğundaki yerini korudu. Zenit ise 13. maçında 5. kez kaybederken 7. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 24-17
2.çeyrek: 45-31
3.çeyrek: 66-49
4.çeyrek: 83-65

CSKA’da Mike James 20 sayı, 6 ribaund, 7 asist, 4 top çalma ile öne çıkarken, Nikola Milutinov 13 sayı, 13 ribaund ve Darrun Hilliard 13 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Zenit cephesinde ise Kevin Pangos 14 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile takımının en skorer ismi olurken, Alex Poythress 12 sayı, 5 ribaund, K.C. Rivers 12 sayı, 4 ribaund ve Will Thomas 11 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …