Güncel Haberler

Anadolu Efes’in Konuğu Olimpia Milano

Turkish Airlines Euroleague 15. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, İtalyan ekibi Olimpia Milano‘yu konuk edecek.

17 Aralık Perşembe saat 20:30’da başlayacak ve beIN Sports Haber ekranlarından şifresiz yayınlanacak olan karşılaşmayı Sreten Radovic, Joseph Bissang, Carlos Peruga hakem üçlüsü yönetecek.

Anadolu Efes ile AX Armani Exchange Milan, Avrupa kupalarında bugüne kadar 30 kez karşılaşırken, takımımız 21 galibiyet ve dokuz mağlubiyet aldı. İki ekip arasında FIBA organizasyonlarında, 1996 yılında Koraç Kupası Finali’nde ilk maçı 76-68 kazanan takımımız, ikinci maçı 77-70 kaybetmesine rağmen kupayı kazanmayı başarmıştı. Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan 28 karşılaşmada ise takımımız 20 galibiyet ve sekiz mağlubiyet elde etti. AX Armani Exchange Milan ile İstanbul’da oynadığımız 15 karşılaşmadan da galibiyet ile ayrıldık.

Turkish Airlines Euroleague 14. hafta maçlarının ilk gününde Anadolu Efes, Rusya’nın CSKA Moskova takımına deplasmanda 65-100 mağlup olmuş, AX Armani Exchange Milan ise Fenerbahçe Beko’yu İstanbul’da 79-71 yenmişti. Euroleague’de 14. haftanın ilk gün maçlarının ardından Anadolu Efes yedi galibiyet ve yedi mağlubiyet ile 10. sırada, bir maçı eksik AX Armani Exchange Milan ise sekiz galibiyet ve beş mağlubiyet ile beşinci sırada yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …