Güncel Haberler

Ataman: “Kazanmak İçin Pota Altında Fiziksel Dengeyi Sağlamalıyız.”

Turkish Airlines Euroleague 14. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, Rusya’da CSKA Moskova’nın konuğu olacak.

Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu:

CSKA Moskova, geçen yılki sorunlarından kurtulmuş ve Nikola Milutinov ve Tornike Shengelia takviyesi ile sezonun ilk bölümüne en iyi başlangıç yapan takım. Mike James çok formda. Kazanmak için pota altında fiziksel dengeyi sağlayıp, özellikle Mike James, Will Clyburn ve Darrun Hilliard gibi oyuncuları standart dışı skorlara çıkarmamalıyız. CSKA Moskova sınırlı da olsa Euroleague’de seyirci avantajını da ayrıcalıklı olarak kullanan bir takım. Ancak Anadolu Efes olarak takım bütünlüğüne dönersek her türlü dezavantajı lehimize çevirmeyi bilen bir tecrübe ve karaktere sahibiz…

Anadolu Efes Resmi Web Sitesi

Lacivert beyazlıların Hırvat yıldızı Krunoslav Simon ise şu açıklamaları yaptı:

Zorlu bir karşılaşma olacak. CSKA Moskova, bu yıl Turkish Airlines Euroleague’de FC Barcelona ile birlikte en formda olan takımlardan biri. Moskova’da kazanmak her zaman zordur, ancak en iyi oyunumuzu oynayacağımızı ve kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağımızı düşünüyorum.

Anadolu Efes Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …