Güncel Haberler

Bursaspor’un EuroCup’daki 2 Maçı Ertelendi!

Bu sezon covid problemi ile en çok boğuşan takımlardan biri olan Frutti Extra Bursaspor’un 7DAYS EuroCup fikstürüne göre bu hafta oynaması gereken 2 maç ertelendi.

Daha önce de hem BSL hem de EuroCup sahnesinde bir çok maçı takımdaki artan covid pozitif vakaları nedeniyle ertelenen Bursa ekibi yaptığı açıklamayla Nanterre ile bu hafta yapılacak 2 maçın da ertelendiğini açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklama şu şekildeydi:

14 ve 16 Aralık tarihlerinde oynanması planlanan Nanterre 92 maçları, kadroda minimum sekiz sağlıklı sporcu yer alamadığı için ileri bir tarihe ertelendi.

Temsilcimiz D grubunda oynadığı 7 maçın tamamını kaybetti ve kalan 3 maçını da kazansa da ilk 4 sırada yer alıp top 16 bileti kapma şansı kalmadı. Diğer taraftan Nanterre de gruptan çıkmayı garantilemişti, dolayısıyla bu maçlar sadece ilk 4 sırada yer alan takımların aralarındaki sıralama yani top 16’da eşleşecekleri takımların belirlenmesi adına önemli olacak.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …