Güncel Haberler

Tofaş’ın Rakiplerinden Dijon, Koç Kunter’in Takımına Farklı Kaybetti

Fransa JeepElite Pro A 8. hafta mücadelesinde Tofaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Dijon, konuk olduğu koç Erman Kunter yönetimindek, Cholet‘e 83-73’lük skorla yenilmekten kurtulamadı.

Bu sonuçla Cholet 6. maçında 2. kez kazanırken 13. sırada yer aldı. Dijon ise 7. maçında 2. kez kaybederken 4. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 20-20
2.çeyrek: 40-35
3.çeyrek: 60-53
4.çeyrek: 83-73

Cholet’de Gerry Blakes 24 sayı, 4-6 3sayı, 5 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Michael Stockton 14 sayı, 2 ribaund, 9 asist ve Gregor Hrovat 12 sayı, 7 ribaund, 3 asist ile diğer etkili isimler oldular galibiyet yolunda.

Dijon cephesinde ise Alexandre Chassang 23 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile öne çıkarken, David Holston 14 sayı, 2 ribaund, 7 asist ve Jacques Alingue 11 sayı, 5 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Fransa All-Star’da Dünya Karması, Fransa Karması’nı Yendi (James MVP seçildi)

Paris’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 Fransa All-Star maçında Dünya Karması, Fransa Karması’nı 154-149’luk skorla yenmeyi …