Güncel Haberler

Anadolu Efes, Valencia Deplasmanında

Turkish Airlines Euroleague 13. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, La Fonteta’da Valencia‘nın konuğu olacak.

10 Aralık Perşembe saat 23:00’da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından canlı yayınlanacak olan karşılaşmayı Christos Christodoulou, Tomislav Hordov, Anne Panther hakem üçlüsü yönetecek.

Anadolu Efes ile Valencia Avrupa kupalarında bugüne kadar yedi kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki takım arasında oynanan yedi karşılaşmada takımımız dört galibiyet ve üç mağlubiyet elde etti.

Lacivert beyazlılar son maçında, 5. hafta erteleme karşılaşmasında Asvel Villeurbanne’i Sinan Erdem’de konuk etmiş, 72-68 galip ayrıldığı maçta Vasilije Micic 22 sayı, 2 asist ve Shane Larkin 18 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile öne çıkan isimler olmuştu.

Valencia ise son olarak 4. hafta ertleme maçında Rusya’nın Zenit St Petersburg takımına evinde 85-72 yenilmişti. Bojan Dubljevic 18 sayı, 4 ribaund, 3 asist ve Guillem Vives 10 sayı, 2 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler olmuşlardı.

Euroleague’de 12. haftanın ardından Anadolu Efes yedi galibiyet ve beş mağlubiyet ile yedinci sırada, Valencia Basket de yedi galibiyet ve beş mağlubiyet ile sekizinci sırada yer alıyor.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …