Güncel Haberler

Bahçeşehir, Belgrad Deplasmanında Partizan Karşısında

7DAYS EuroCup‘da ülkemizi temsil eden ekiplerden Bahçeşehir Koleji, zorlu Belgrad deplasmanında Partizan ile karşılaşacak.

9 Aralık Çarşamba günü saat 22:30’da başlayacak ve www.ntvspor.net ile Tivibu Spor 2 ekranlarından ortak yayınlanacak karşılaşmayı Damir Javor, Carmelo Paternico, Mykola Aambrosoc hakem üçlüsü yönetecek.

Gruptaki ilk karşılaşmalarında Partizan, temsilcimizi İstanbul’da 76-82’lik skorla yenmeyi başarmıştı.

Bahçeşehir Koleji hareketli bir hafta geçirdi ve yeni transferler Shannon Evans ile Thomas Robinson’ı kullanmaya başladılar. Ayrıca koç Aktaş ile yollar ayrıldı ve vekaleten yardımcı koç Erhan Ernak göreve getirildi. Gruptaki son maçlarında (17 Kasım) deplasmanda Badalona’yı 77-87 ile geçerek ilk galibiyetlerini almışlardı. Haftasonu ise BSL’de Ormanspor deplasmanında 80-68’lik farkı bir skorla kaybettiler. Jamal Jones 28 sayı, 5 ribaund, 4 asist ile direnen isim olmuştu. EuroCup sahnesinde Erick Green (20.9 sayı) takımın skor lideri konumunda.

Partizan ise son maçında (19 Kasım) Badalona’yı konuk etmiş ve 78-75’lik skorla kazanmayı bilmişti. Onlar da haftasonu Adriyatik Ligi’nde mücadel ettiler ve Mornar Bar’a deplasmanda, uzatma sonunda 77-76’lık skorla yenilmekten kurtulamadılar. Codi Miller-McIntyre 21 sayı, 4 asist ile takımını ayakta tutan isimdi ki yetneekli guard EuroCup sahnesinde de 13.9 sayı ortalamasıyla bu alanda takımın lideri konumunda.

Temsilcimiz 8 maçın ardından sadece 1 galibiyet alabildi ve son sırada yer alıyor, yani artık top 16 şansları kalmadı. Partizan’ın da kafası rahat, 7 maçtan 4 galibiyet çıkardılar ve bu maçı kazanmaları durumunda bileti ceplerine koyacaklarını söyleyebiliriz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Monaco, Partizan’ı Farklı Geçti

Turkish Airlines Euroleague 24. hafta mücadelesinde AS Monaco konuk ettiği Partizan‘ı 85-70’lik skorla geçmeyi bildi. …