Güncel Haberler

FLAŞ: Virtus Bologna, Djordjevic’i Kovduğunu Açıkladı!

Sezona hem İtalya Lega Basket Serie A hem de 7DAYS EuroCup‘da şampiyonluk parolası ile giren ancak özellikle Serie A’da aldığı kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaratan Virtus Bologna’da fatura koça kesildi.

İtalyan ekibi yaptığı açıklamayla Sırp koç Aleksandar Djordjevic’i kovduğunu açıkladı.

Aslında İtalyan medyasına göre koçla yolların ayrılması çok sürpriz değil, bir çok sebep var:

  • Öncelikle Serie A’da 8 maçtan 4 tanesini kazanabildiler ve şampiyonluk yolundaki rakipleri Milano’nun çok gerisinde kaldılar daha sezonun ilk bölümünde.
  • Ayrıca Serie A’da oynadıkları son 4 iç saha maçlarını da üst üste kaybettiler. Son olarak bu haftasonu Sassari karşısında yine evlerinde kaybettikleri maçın ilk çeyreğinde de Djordjevic oyundan atılmıştı.
  • Bir diğer konu da İtalyan medyasında da ağır eleştiriler aldığı üzere, yeni yaptıkları transfer, yıldız şutörün hazır olmasına rağmen koçun tercihi ile Sassari maçında kadroya alınmamasıydı. Bu konuda yönetimle koçun ciddi anlamda karşı karşıya geldiği belirtiliyor.

53 yaşındaki koçla beraber takımın birinci asistanı Goran Bjedov ve kondüsyoner Mladen Mihajlovic de takımdan gönderildiler.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …