Güncel Haberler

Zenit, İkinci Yarıda Vidaları Sıktı ve Bahçeşehir’in Rakiplerinden Unics’i Farklı Yendi

VTB Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Zenit, konuk ettiği EuroCup’da Bahçeşehir’in rakiplerinden olan Unics Kazan‘ı 81-64’lük skorla farklı geçti.

Bu sonuçla Zenit 7. maçında namağlup ünvanını korudu ve liderlik koltuğunda oturmaya devam etti. Unics ise 6. maçında 3. kez yenildi ve 6. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 8-21
2.çeyrek: 24-19
3.çeyrek: 27-15
4.çeyrek: 22-9

Zenit’de Alex Poythress 23 sayı, 4 ribaund, 4 top çalma ile maçın yıldızı olurken, Kevin Pangos 19 sayı, 5 ribaund, 4 asist ve Austin Hollins 10 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Unics Kazan cephesinde ise yeni transfer Jordan Theodore 11 sayı, 4 asist ile takımının en skorer ismi olurken, Jordan Morgan 10 sayı, 4 ribaund ve Nate Wolters 10 sayı, 2 ribaund ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Heurtel’in Milli Takım Kariyeri Sona Erdi!

2022 FIBA EuroBasket’i gümüş madalya ile tamamlayan Fransa Milli Takımı‘nın yılduzlarından biri olan Thomas Heurtel, …