Güncel Haberler

Zalgiris’den Rytas’a Tarihi Fark!

Litvanya Ligi mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Zalgiris Kaunas, ezeli rakibi Lietuvos Rytas‘ı 92-45’lik skorla geçti ve bu 47 sayılık fark derbi tarihindeki en büyük fark olarak kitaplara geçti.

Bu sonuçla Zalgiris 10. maçında 9. kez kazanırken liderlik koltuğundaki yerini korudu. Rytas ise 11. maçında 4. kez kaybetti ve 2. sırada kalmaya devam etti.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 23-11
2.çeyrek: 22-11
3.çeyrek: 27-11
4.çeyrek: 20-12

Zalgiris’de Lukas Lekavicius 17 sayı, 4 asist ile maçın en skorer ismi olurken, Marius Grigonis 14 sayı, 3 ribaund, Rokas Jokubaitis 11 sayı, 2 ribaund, 6 asist ve Marek Blazevic 10 sayı, 6 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Goudelock ve Gustys’den yoksun olan Rytas cephesinde ise Martynas Echodas 10 sayı, 8 ribaund ile çift haneli skor katkısı verebilen yegane isim oldu. Dovis Bickauskis ise 9 sayı, 3 ribaund, 2 asist ile direnmeye çalışan diğer isim oldu.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Zalgiris’e Evinde Yan Bakılmıyor!

Turkish Airlines Euroleague 25. hafta mücadelesinde Zalgiris Kaunas konuk ettiği Panathinaikos‘u 80-68 gibi farklı bir …