Güncel Haberler

Sarıca: “Önemli Deplasmanlardan Bir Tanesinde Kazandığımız İçin Mutluyuz.”

ING Basketbol Süper Ligi 11. hafta mücadelesinde konuk olduğu Frutti Extra Bursaspor’u 81-94’lük skorla geçen Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca açıklamalarda bulundu.

Tecrübeli koçun karşılaşma sonrası açıklamaları şu şekildeydi:

İlk olarak ligdeki önemli deplasmanlardan bir tanesinde kazandığımız için mutluyuz. Zor bir programdan geçiyoruz. Bugün itibariyle 6. günde 3. maçımızı oynuyoruz ki hepsi çok önemli ve zorlu maçlardı. Bir Bursa bir de İstanbul deplasmanımız vardı. Yarın da Almanya’ya gidip 8. günde 4. maçımızı oynayacağız. Tabii ilk olarak şunu söylemek istiyorum; galibiyetten dolayı mutluyum ama her şeyden önce sakatlıksız ve hastalıksız bir şekilde ayakta olduğumuz için mutluyum, ondan sonra skor olarak mutluyum. Oyun içerisinde belli bölümleri çok iyi oynadık belli bölümlerde yapamadıklarımız oldu ama şu süreçte iyi oyundan ziyade galibiyet arıyoruz ve bunu da becerdik. Bugün daha fazla sayıda oyuncuyla oynadık en azından bazı oyuncularımızı dinlendirme şansımız oldu. Sonuç itibariyle önemli bir galibiyeti hanemize yazdırdık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Frutti Extra Bursaspor’a da başarılar diliyorum.

Karşıyaka Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …