Güncel Haberler

Kandemir: “Kazanma Alışkanlığı Edindik.”

ING Basketbol Süper Ligi 11. hafta mücadelesinde Beşiktaş konuk ettiği güçlü rakibi Türk Telekom’u 94-60’lık skorla farklı geçmeyi başardı.

Siyah beyazlıarın yeni koçu Ahmet Kandemi karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

Sezona 6’da 0 ile başlamak, genç bir takımın özgüveni açısından çok zordu. O zor durumdan nasıl çıkılacağı konusunda insanlarda soru işaretleri vardı. Özellikle savunma bilincini takıma aşıladıktan sonra daha iyiye gitmeye başladık. Sezon başındaki kadromuza henüz transfer yapmadık. Üstelik Osmani beş maçtır oynamıyor. Savunmada gayretliyiz ve ribaund mücadelesini iyi yapıyoruz. Topu paylaşarak oynuyoruz. Kazanma alışkanlığı edindik. İnşallah önümüzdeki maçlarda ivmemizi yukarı çekerek daha da gelişebilir bir takım haline gelmeye çalışacağız.

Beşiktaş Resni Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …