Güncel Haberler

Gaziantep, Son Nefeste Tofaş’ı Geçti

ING Basketbol Süper Ligi 11. hafta mücadelesinde Empera Halı Gaziantep konuk ettiği dişli rakibi Tofaş‘ı 8 saniye kala 3 sayı geride olmasına rağmen son bölümdeki akıllı oyunu ve iyi savunması sayesinde 68-67’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Gaziantep 9. maçında 4. kez kazanırken 11. sıraya yükseldi. Tofaş ise 11. maçında 6. kez yenilirken 4. sırada yer aldı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-15
2.çeyrek: 16-19
3.çeyrek: 10-18
4.çeyrek: 23-15

Gaziantep’te Rashard Kelly 12 sayı, 14 ribaund, 2 blok ile öne çıkarken, Doğan Şenli de 10 sayı, 4 ribaund ile diğer çift haneli skor katkısı verebilen yegane isimler oldular.

Tofaş cephesinde ise DeVaughn Akoon-Purcell 19 sayı, 7 ribaund, 2 top çalma ile maçın en skorer ismi olurken, Jeremy Simmons 10 sayı, 6 ribaund ve Semaj Christon 10 sayı, 2 ribaund, 4 asist ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Koç Jasikevicius ve Sertaç, Manisa Galibiyetini Değerlendirdi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 23. hafta mücadelesinde Fenerbahçe Beko konuk ettiği Manisa BBSK‘yı 98-82’lik skorla güle oynaya geçti. …