Güncel Haberler

Harden, Rockets’ın Düzenlediği Bireysel Antrenmanlara Katılmıyor!

James Harden‘ın artık Houston Rockets günlerinin sayılı olduğuna dair gelişmeler hızla ilerliyor.

New York Times’ın haberine göre yıldız skorer takımın düzenlediği bireysel antrenmanlara şuana kadar katılmadı, tesislere halen gitmedi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan takımın yeni koçu Stephan Silas, yıldızının takım olarak çalışmalara başlayacakları Pazar günü tesislerde hazır olacağına dair inancının tam olduğunu ifade etti.

Elbette düzenlenen bu bireysel antrenmanlara oyuncuların katılması zorunlu değil ama Harden’ın daha önce yönetime takaslanmasını istediğini de düşündüğümüzde bu gelişmelerin ardından takımdan ayrılmasına artık kesin gözüyle bakılıyor.

Harden’ın Nets’e gidip eski takım arkadaşı Kevin Durant ve Kyrie Irving ile birlikte oynamak istediğine dair haberler çıkmıştı. Houston yönetimi de takas senaryoları için bir çok takımla transfer döneminde görüşmelerde bulunmuştu ama Houston bu konuda aceleci davranmıyorlar.

Rockets bildiğiniz üzere Westbrook’u Wizards’a gönderip Wall’u almıştı. Her ne kadar çıkan haberlere göre Harden, Wall ile oynamayı Westbrook’a tercih edeceği söylense de Wall’un sakatlıklar nedeniyle 2 yıldır forma giyememiş olması ciddi bir sorun ve eski formuna kavuşması pek kolay olmayacak gibi duruyor.

Harden’ın takas hikayesindeki sürecin nasıl gelişeceğini Pazar günü başlayacak Rockets’ın takım antrenmanları sonrasında göreceğiz.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Phoenix, Ettiği Lakers’ı Lebron’a Rağmen Yenmeyi Başardı

NBA Batı Konferansı mücadelesinde Phoenix Suns konuk ettiği Los Angeles Lakers‘ı Lebron’a rağmen 113-123’lük skorla …