Güncel Haberler

FIBA Şampiyonlar Ligi Play-Off ve Finallerin Formatı Değişti

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde Covid-19 önlemleri kapsamında format değişikliği yapıldı.

Yapılan bu değişiklik kapsamında 2020-21 sezonu kapsamında oynanacak play-off’lar ve finallerde yapılacak değişiklere gidildi.

Bu yeni formata göre play-off’larda 4 takımdan oluşan 4 grup halinde mücadele edilecek.

Normal sezon gruplarında ilk iki sırayı kapan takımlar bu yeni play-off formatında mücadele etme hakkına sahip olacak. Mart ayında başlayacak play-off’larda dört takımdan oluşan yeni dört grupta mücadele devam edecek.

2-3 Mart 2021’de başlayacak play-off gruplarında takımlar 3 maçta kendi sahalarında, 3 maçta ise deplasmanda mücadele edecekler. Her grupta ilk 2 sırada yer alan takımlar ise Mayıs ayında düzenlenecek Final 8 organizasyonunda mücadele etme hakkı kazanacaklar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’un Rakiplerinden Holon, Litvanya Ligi’nin MVP’sini Transfer Etti!

FIBA Şampiyonlar Ligi‘ndeki temsilcilerimizden Bursaspor ile aynı grupta yer alan Hapoel Holon, yeni guardını açıkladı. …