Güncel Haberler

Kokoskov: “Ribaundlar Hala Bizim Zayıf Noktamız.”

Turkish Airlines Euroleague 12. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Zenit’i 65-73’lük skorla geçmeyi başardı.

Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu:

İlk çeyrekte maça harika bir giriş yaptık. Zenit gibi bir takımı, özellikle koçu tarafından çok iyi yönetilen bir düzen takımını 65 sayıda tutmayı başardık. Maç planımızı iyi bir şekilde sahaya yansıttık. Oyuncularım maça çok hazırlardı. Karşılaşmaya başlangıcımız ve özellikle son çeyrekteki oyunumuz bizi mutlu etti. Son çeyrekte sadece 12 sayıya izin verdik. Fakat ribaundlar hala bizim zayıf noktamız. Takım olarak bu alanda çok daha iyi olmalıyız. Ribaundlarda sadece uzunlarımıza değil, tüm takımıma iş düşüyor. Bana göre rakiplerin şutlarını bozmada iyi iş çıkarıyoruz ancak bunun tamamlanması için ikinci şans sayılarına izin vermemeliyiz. Bu, sezonun geride kalan bölümünde bizi zorladı.

Fenerbahçe Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …