Güncel Haberler

Milano’dan Alba’ya 20 Sayılık Fark!

Turkish Airlines Euroleague 6. hafta erteleme maçında Olimpia Milano konuk ettiği Alba Berlin‘e acımadı ve 75-55’lik skorla farklı kazanmayı bildi.

Bu sonuçla Milano 9. maçında 6. galibiyetini alarak 6. sırada yer bulurken, Alba ise 10. maçında 7. kez kaybederken 16. sırada konumlandı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 19-13
2.çeyrek: 42-22
3.çeyrek: 64-41
4.çeyrek: 75-55

Milano’da Kevin Punter 14 sayı, 2 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Zach LeDay 12 sayı, 3 ribaund, 2 asist ve Sergio Rodriguez 12 sayı, 2 ribaund, 5 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Simone Fontecchio ve Markus Eriksson’dan yoksun olan Alba cephesinde ise Maodo Lo 11 sayı ve Peyton Siva 11 sayı, 3 asist, 3 top çalma ile yegane çift haneli skor katkısı verebilen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …