Güncel Haberler

RESMİ: Levallois’dan Goodwin Takviyesi Geldi

Fransa JeepElite Pro A ve 7DAYS EuroCup‘ın formda ekiplerinden, koç Zdovc’un çalıştırdığı Metropolitan Levallois, kadrosunu skorer bir oyuncuyla güçlendirdi.

Geçen sezona ülkemizde Sigortam.net İTÜ’de başlayan sonrasında Ratiopharm Ulm‘da izlediğimiz Archie Goodwin ile sezon sonuna kadar anlaştıklarını açıkladılar.

1.96 metre boyunda olan 26 yaşındaki skorer guard geçtiğimiz sezon BBL’de 12 maçta ortalama 23.6 dakika süre alırken, 12.8 sayı, %25.0 3sayı, 3.4 ribaund, 2.3 asist, 1.2 top çalma ile katkı vermişti.

EDİTÖR YORUMU:

Deliciliği, atletik özellikleri ve açık alandaki verimli oyunu ile takımına her maçta çift haneli skor katkısı verebilen bir isim. Elbette Monaco’ya kaptırdıkları Gray’den farklı bir oyuncu. Daha fizikli, daha delici ama dış şutları da ondan kötü bir oyuncu. Geldiğimiz noktada hali hazırda Gray’siz de iyi performanslar sergilediklerini gördük. Dolayısıyla Goodwin’in gelmesi onlara hücumda güç katacak olsa da savunmada dengeleri bozabilir. Bu nedenle riskli bir hamle olduğunu söylemek lazım…

https://youtu.be/2hOHp0x3-kM

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Hazırlık Maçı: Beşiktaş, Konuğu CSKA Moskova’ya Yenildi

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerimizden Beşiktaş Emlakjet, milli maçlar nedeniyle verilen arayı değerlendirmek adına …