Güncel Haberler

Maccabi, Casspi’nin Dönüş Maçında Haifa’yı Mağlup Etti

İsrail Winner Ligi 6. hafta mücadelesinde Euroleague ekiplerinden Maccabi Tel Aviv konuk ettiği Hapoel Haifa‘yı 81-75’lik skorla geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Maccabi 3. maçında da namağlup ünvanını korurken, Haifa ise 5. maçında 2. kez yenildi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 20-15
2.çeyrek: 46-34
3.çeyrek: 61-48
4.çeyrek: 81-75

Maccabi’de Oz Blayzer 21 sayı, 5 ribaund, 3 asist, 2 top çalma ile öne çıkarken, Ante Zizic 11 sayı, 5 ribaund ve 1 yıl aradan sonra sakatlıktan dönen tekrar formasına kavuşan Omri Casspi 10 sayı, 2 ribaund, 2 asist ile galibiyetin mimarlarından oldu.

Haifa cephesinde ise Keenan Evans 17 sayı, 3 ribaund, 10 asist, 2 top çalma ile etkili olurken, Amit Simhon 16 sayı, 5 ribaund, 2 asist, Jason Siggers 12 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Lennard Freeman 11 sayı, 7 ribaund, 4 top çalma ile direnen isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Kızıl Yıldız, Gençleşen Teodosic ile Maccabi Engelini Geçti

Turkish Airlines Euroleague 16. hafta mücadelesinde Kızıl Yıldız, Nikolic Hall’da konuk olduğu Maccabi Tel Aviv …