Güncel Haberler

Eski Efesli Saric Suns’da Kaldı

NBA‘de forma giyen başarılı Avrupalılardan biri olan eski Efesli Dario Saric takımı Phoenix Suns ile yeniden anlaştı.

ESPN’in haberine göre Suns, Hırvat forveti ile 3 yıllık yeni bir kontrat imzadı. Saric bu kontrat boyunca toplam 27 milyon dolar kazanacak.

2014-16 arası ülkemizde Efes forması da giymiş olan 26 yaşındaki Saric, geçtiğimiz sezon ise Suns forması ile 58 maçta ortalama 24 dakika sahada kalırken 10.1 sayı, 5.9 ribaund, 1.9 asist istatistikleri ile mücadele etmişti.

Hırvat forvet 4 yıllık NBA kariyerine 2016-17 sezonunda 76ers’da başlamış, 2 sezon geçirdikten 2018-19 sezonunda ise Wolves ve tekrar 76ers forması giymişti.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Denver, Hawks’ı Ezdi Geçti!

NBA Batı ekibi Denver Nuggets konuk ettiği Doğu ekibi Atlanta Hawks‘ı 110-142’lik skorla adeta ezdi …