Güncel Haberler

Sarıca: “Sporcuların Sağlığı Her Şeyden Önemli”

ING Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde konuk ettiği Afyon’u 96-82’lik skorla geçen Pınar Karşıyaka‘da koç Ufuk Sarıca, karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu.

Öncelikle sağlıklı bir şekilde maçı bitirebildiğimiz için mutlu olduğumu belirtmek istiyorum. Zor günlerden geçiyoruz. Özellikle son iki haftadır 7-8 oyuncumuz antrenman yapamıyor ve sadece iki antrenman ile bu maça çıktık. Kazanmak önemli ama kaybetsek de aynı şeyi söyleyecektim, sonuçtan bağımsız olarak sporcuların sağlığı her şeyden önemli. Bugünü de biz kazasız belasız bitirdik, o nedenle mutluyum. Galip gelmek önemli ki bütün oyunu önde götürüp domine etmek bizim için de sürpriz oldu. Bütün oyuncularımı tebrik ediyorum. Maçın geneline bakarsak sık sık oyuncu değiştirerek oynamaya çalıştık çünkü sıkıntılı olan oyuncularımız var, testleri negatif çıkmış olsa da semptom gösteren oyuncularımız var. Dolayısıyla sahanın içinde belli bir süreden sonra yorulmaları artıyor. Baktığınız zaman karşımızda önemli bir rakip vardı. Çok iyi maçlar çıkarıyorlar çok da ters bir takımlar. Bizim için bu dönemde alınabilecek çok güzel çok değerli bir galibiyet oldu. Bundan dolayı takımımı tebrik ediyorum.

Karşıyaka Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …