Güncel Haberler

Ömer Uğurata: “İlk Yarıdaki Farklı Skor Olmasa Bugün Galibiyetten Söz Edemezdik.”

ING Basketbol Süper Ligi 9. hafta mücadelesinde Galatasaray, konuk ettiği güçlü rakibi Türk Telekom’u 94-89’luk skorla yenmeyi başarmıştı.

Karşılaşmanın ardından sarı kırmızılılarda vekaleten başantrenörlük yapan Ömer Uğurata şu açıklamaları yaptı:

Öncelikle bir Türk Telekom oyuncusu da COVID-19’a yakalanmış. Bugün kadroda yoktu kendisine geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Aynı şekilde Tyler Ennis için de. Çok şanssız. İnşallah ciddi bir şeyi yoktur. Zaten bir sezonu oynamadan geçirdi, çok iyi bir basketbolcu. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Bizim için önemli bir galibiyet. Üst üste mağlubiyetler yaşamıştık. Açıkcası ikinci yarı Tenerife dönüşünün yorgunluğu ile çok fazla basit hata yaptık. Yapmamamız gereken hatalardı. Özellikle Tyler Ennis’in sakatlığı sonrası bizim takımda bir durma oldu. Ona anlam veremedim yani onların durmasını beklerken onlar daha agresifleşti. Biz ise durduk ve reaksiyon veremedik. Bu tarz reaksiyonları veremezsek önümüzdeki maçlarda daha zor karşılaşmalar bizi bekliyor. Sonuçta ilk yarıda mükemmele yakın bir devre ve farklı bir skor olmasaydı bugün bu galibiyetten söz edemezdik. Önümüzde şimdi iyi bir fırsat var. Sakat oyuncularımız var. İki tane ana oyun kurucumuz sakat. Onların bir an önce iyileşip geri gelmelerini bekliyoruz. 11 günlük milli takım arasında da mümkün olduğu kadar Galatasaray‘a yakışan şekilde, Galatasaray’ı hak ettiği yerlere çekmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.

Tivibu Spor

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Galatasaray, Formalite Maçında Dijon’a Konuk Oluyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu J grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray Ekmas, …