Güncel Haberler

Kokoskov: “Çok Fazla Hata Yaptık, Mental Hatalarımız da Oldu.”

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, konuk olduğu Real Madrid’e 94-74’lük skorla farklı kaybetti.

Keyifsiz maçın ardından Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov şu açıklamaları yapt:

Öncelikle Real Madrid’i, oynadıkları harika maçtan dolayı tebrik ederim. Ve elbette meslektaşım Pablo Laso’yu da kutlarım. Çok iyi oynadılar ve çok iyi işleyen bir düzene sahipler. Birçok tecrübeli isimleri var. Hücumda sorunsuz, verimli ve doğru bir oyun ortaya koydular. Top kaybı ve asist yüzdelerine baktığınızda bunu görebiliyorsunuz. 31 asist yaptılar, sadece 8 top kaybettiler. Topu çok iyi paylaştılar, şut seçimlerini harika yaptılar. Rakibimizin güçlü yanlarını ve nerelerde sorunlar yaşayabileceğimizi biliyorduk. Bence maçın genelinde sert oynamaya çalıştık ama bu yeterli değildi. Burası EuroLeague, dünya üzerindeki en iyi ikinci organizasyon. Bu nedenle sadece sert değil, iyi de oynamanız gerekiyor. Çok fazla hata yaptık, mental hatalarımız da oldu. Sadece genç oyuncularımız değil, onlardan daha fazlasını beklediğimiz tecrübeli isimlerimiz de birçok hata yaptılar. Real Madrid’i galibiyetlerinden ötürü tekrar kutluyorum. Bu maçtaki hatalarımızdan dersler çıkarmalı ve önümüzdeki karşılaşmalara konsantre olmalıyız.

Fenerbahçe Beko

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …