Güncel Haberler

Ömer Faruk Draft Edilemedi Ama Thunder ile Kamp Kontratı İmzalıyor

NBA Draft gecesinde takımların ilgilenmediği Ömer Faruk Yurtseven‘in geleceği belli oluyor.

2020 Draft’ında yer alan tek Türk oyuncu olan Yurtseven herhangi bir takım tarafından seçilmedi.

Fenerbahçe alt yapısından yetişen ama kulübüyle “kötü bir şekilde” ayrılan 1998 doğumlu genç pivot, NCAA kariyerine North Carolina State forması ile başlamıştı. Burada 2 yıl oynadıktan sonra okul değiştiren, bu nedenle de kuraller gereği 1 yıl forma giyemeyen Ömer, son yılında ise Georgetown forması giymişti.

Draft edilmesi de NBA takımlarının ilgisini çekmeyi başaran genç uzun, Yahoo’nun haberine Oklahoma City Thunder‘dan Exhibit 10 olarak adlandırılan kamp kontratı almayı başardı. Kampta göstereceği performansa göre takımdan kalıcı bir kontrat alabilir ya da G-League’de yoluna devam edebilir. Thunder teknik ekibi kararını sezon öncesi verecek.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Golden State, Kerr’ün Kontratını Uzattı

NBA Batı konferansı ekiplerinden Golden State Warriors yaptığı açıklamayla Steve Kerr, ile çok yıllı bir …