Güncel Haberler

Campazzo, Fenerbahçe Karşısında Son Kez Real Madrid Forması Giyecek!

Real Madrid‘in Arjantinli yıldızı Facundo Campazzo beklendiği gibi NBA sahnesine çıkmak için gün sayıyor.

Marca’da yer alan haber göre yıldız guardın menajeri Claudio Villanueva, katıldığı radyo programında temsilciliğini yaptığı Campazzo’nun Real Madrid günlerinin sonuna geldiğini açıkladı.

NBA’de resmi transfer dönemi 20 Kasım’ı 21 Kasım’a bağlayan gece Türkiye saatiyle sabaha karşı 02:00’da başlayacak. Yani bu takvime göre Campazzo Real Madrid formasını son kez Euroleague 10. hafta karşılaşmasında, Cuma günü temsilcimiz Fenerbahçe Beko karşısında giyecek.

Diğer taraftan Arjantinli Sihirbaz’ın hangi NBA takımında forma giyeceği halen belli değil. Menajeri Villanueva bu konu hakkında şu ifadeleri kullandı:

Campazzo’nun batı konferansından bir takıma gitmesi daha yüksek ihtimal. Şu ana kadar takımlarla hiç görüşmediğimizi söylemem iki yüzlülük olur. Onunla çok ciddi şekilde ilgilenen takımın ismini söylemek istemiyorum. Bu konuda şu an için sessiz kalmamız gerekiyor.

Eurohoops
https://www.youtube.com/watch?v=bF2wXgOwMwQ&t=6s

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Heat, Bulls Engelini Farklı Geçerek Play-Off Biletini Kaptı

NBA Doğu Konferansı play-in son maçında Miami Heat konuk ettiği Chicago Bulls‘u 91-112 gibi farklı …