Güncel Haberler

Ataman: ”Takımım Bu Maça Çok İyi Odaklandı.”

Turkish Airlines Euroleague 10. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk olduğu Khimki’yi 77-105’lik skorla geçmeyi başarmıştı.

Anadolu Efes‘in başarılı koçu Ergin Ataman karşılaşma sonrası şu açıklamaları yaptı:

Harika bir performans gösterdik. İki gün önce Bayern Minih’e son topta yenildikten sonra, bugün mental olarak çok iyi bir tepki verdik. Takımım bu maça çok iyi odaklandı. Başlangıçta Khimki’yi durdurmakta zorlandık. Bir biz attık, bir onlar attı. İkinci çeyrekte savunmada değişikliğe gittik. Shved’i tutması için Doğuş’u oyuna aldık. Topa baskı yapmaya başladık, Shved’e ilk çeyrekte yaptığımız tuzak savunmasını değiştirdik çünkü gördük ki asist yapmak için oynuyor. Kalan süre boyunca da böyle devam ettik. Simon ilk yarı harika oynadı, sonra Larkin oyununu sahaya yansıttı. Uzun oyuncularımız da ribauntlarda çok iyilerdi. Sonuçta da çok önemli bir galibiyet elde ettik.

Anadolu Efes Spor Kulübü Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …