Güncel Haberler

Houston Rockets, Westbrook ve Harden’ı Ucuza Bırakmak İstemiyor!

Houston Rockets‘ın iki süper yıldızı James Harden ve Russell Westbrook hakkında yaptığı planlar netleşmeye başladı.

ESPN’in haberine göre Rockets’ın yıldızlarını ucuza bırakmaya hiç niyeti yok. Batı ekibi Harden karşılığında istediği dev paketi şu şekilde tanımladı; “kendisini kanıtlamış genç bir yıldızın merkezinde olduğu, draft haklarıyla dolu.”

Diğer taraftan Houston, Harden’ı Nets’e gönderme konusunda öncelikli bir plan peşinde değil ki yönetim Westbrook & Harden ikilisini sezon öncesi takaslama konusunda da kendisini baskı altında hissetmiyor.

Ayrıca New York Times’a göre ise Rockets halen Harden ile devam etmek istiyor ve oyuncu ile bozulan ilişkilerini toparlamaya çalışacaklar.

Rockets yönetimi Westbrook’u takaslama konusunda da henüz karar vermiş değil. 32 yaşındaki yıldız guardın geçen sezon sakatlıklarla boğuştuğu bir gerçek ve yeni sezona iyi bir başlangıç yapmasını bekliyorlar ve mental faktörlerin Westbrook’un agresif, istekli oyununu etkilemeyeceğini düşünüyorlar.

Diğer taraftan Westbrook için Harden gibi iyi bir paket alamayacaklarının da farkındalar ama buna rağmen ilk tur draft hakları ve genç oyuncuların yer almayacağı bir takasla onu göndermeyi düşünmüyorlar.

Hem Harden hem de Westbrook’un kontratlarının bitmesine daha 2 yıl var, yani yakın zamanda serbest kalmayacakları için Rockets yönetiminin eli rahat durumda.

Kaynak: Eurohoops & ESPN & NY Times

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Atlanta, Flynn’in 50 Sayısına Rağmen Detroit Engeline Takılmadı

NBA Doğu Konferansı mücadelesinde Atlanta Hawks konuk ettiği Detroit Pistons‘u Flynn’in 50 sayılık performansına rağmen …