Güncel Haberler

Kokoskov: “Barcelona Maçının Ardından Herkese Bir Cevap Vermeliyiz.”

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Fenerbahçe Beko, İspanya’da TD Systems Baskonia’ya konuk olacak.

Bu zorlu karşılaşma öncesi Fenerbahçe Beko‘nun Sırp koçu Igor Kokoskov açıklamalarda bulundu:

Baskonia sert bir takım. Fizik olarak çok iyi ve güçlü oyunculardan kurulu bir ekip. Kırk dakika boyunca sert oynuyorlar. İlk olarak yapmamız gereken, onların bu özellikleriyle başa çıkabilmek ve parkeye aynı şekilde enerji koyabilmek olacak. Sahaya her zaman yüzde yüz efor koyuyorlar. Aynı zamanda çok yetenekli bir ekip. Oyuncu kadroları, Baskonia’nın oyun karakterini ortaya koyuyor. Bence oyuncularımın idman performansları ve reaksiyonları, EuroLeague’deki son karşılaşmamızın hepimiz için utanç verici olduğunun farkına vardıklarını gösteriyor. Bu maçın ardından herkese bir cevap vermeli ve bundan çok daha iyisini yapabileceğimizi kanıtlamalıyız.

Fenerbahçe Beko Resmi Web Sitesi

Sarı lacivertlilerin Ürdünlü uzunu Ahmet Düverioğlu ise şu ifadeleri kullandı yaptığı açıklamada:

EuroLeague’de çift maç haftasının ilk karşılaşması olacak. Barcelona’da planlarımızı sahaya yansıtamadık ve istemediğimiz bir sonuç aldık. Bu maça çok daha yüksek enerjiyle girmeli, ilk saniyeden itibaren kararlı bir şekilde oynamalıyız. Rakibimizin iyi bir ekip olduğunu biliyoruz. Henry ve Vildoza gibi etkili kısalara sahipler. Uzunlarda da özellikle ribaund alanında çok iyi oyuncuları var. Takım olarak iyi savunma yapmalı ve rakibimizin ikinci şans sayılarını minimumda tutmalıyız. İki takımın da galibiyete ihtiyacı var. Bu nedenle çok zorlu ve sert bir karşılaşma olmasını bekliyorum. EuroLeague’de özellikle deplasman galibiyetleri çok değerli ve biz de buradan galibiyetle ayrılmak istiyoruz.

Fenerbahçe Beko Resmi Web Sitesi

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Real, Kaunas Deplasmanından Deck’in Son Saniye Basketiyle Galibiyet Çıkardı

Turkish Airlines Euroleague 34. ve son hafta mücadelesinde Real Madrid, konuk olduğu Zalgiris Kaunas‘ı Deck’in …