Güncel Haberler

Galatasaray, Zorlu Tenerife Deplasmanında

FIBA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesinde temsilcimiz Galatasaray, güçlü Tenerife karşısına çıkıyor.

17 Kasım Salı günü saat 22:00’da başlayacak ve A Spor ekranlarından şifresiz olarak canlı yayınalacak maçı Oskars Lucis, Paulo Marques, Boris Krejic hakem üçlüsü yönetecekler.

Temsilcimizde önemli eksikler var. Hamilton ile Barış kesin olarak forma giyemeyecekler. Ayrıca son lig maçında forma giyemeyen kaptan Göksenin’in ise durumu maç saatinde beli olacak. Sarı kırmızılılar gruptaki son maçında konuk ettiği Danimarka ekibi Bakken Bears’ı 91-81’lik skorla geçmişlerdi. Brock Motum 17 sayı ve Yiğit Arslan ile Daryl Macon ise 13’er sayıyla etkili olmuşlardı bu maçta.

Tenerife cephesinde ise önemli eksikler bulunmuyor. İspanyol ekibi son maçında güçlü rakibi Sassari karşısında deplasmanda çok zorlanmış, 92-72’lik skorla kaybetmekten kurtulamamıştı. Bruno Fitipaldo 24 sayı, 4 asist ile tek başına takımını ayakta tutmaya çalışmıştı.

Her iki ekip de gruptaki ilk 2 maçlarından birini kazandılar ve 2 galibiyeti olan Sassari’nin arkasında averajla 2 ve 3. sırada yer alıyorlar.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Karşıyaka, Formalite Maçında Jerusalem’i Konuk Ediyor

FIBA Şampiyonlar Ligi son 16 turu K grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Pınar Karşıyaka, …