Güncel Haberler

Ataman: “Son Dakikalarda Korkunç Oynadık.”

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği Bayern Munich’e 71-74 kaybetti maalesef.

Karşılaşmanın ardından Anadolu Efes‘in tecrübeli koçu Ergin Ataman, sorumluluğu üstüne aldığını söyledi ve şu açıklamaları yaptı:

Genel olarak bu akşam iyi basketbol oynamadık. Ama özellikle üçüncü çeyrekte ve dördüncü çeyreğin başında maçı kazanacak yollar bulduk. Ancak son 4-5 dakika her şeyi kaçırdık, utanç verici top kayıpları yaptık ve 8 sayılık farkı koruyamadık. Bir takım 4 sayı öndeyken son 4 dakikada maçı veriyorsa bu koçun hatasıdır. Ben de sorumluluk alıyorum. Sonuçta bu basketbol. 2 hafta önce Maccabi‘yi son dakikalarda yenmiştik, bugün son dakikalarda korkunç oynadık. EuroLeague sezonu uzun, şimdi Moskova’da kazanmaya çalışacağız.

beIN Sports

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Milano’dan Monaco Baskını Geldi!

Turkish Airlines Euroleague 30. hafta mücadelesinde Olimpia Milano konuk olduğu formda rakibi AS Monaco‘yu 80-98’lik …