Güncel Haberler

Anadolu Efes’in Konuğu Formda Bayern Munich

Turkish Airlines Euroleague 9. hafta mücadelesinde temsilcimiz Anadolu Efes, formda Alman ekibi Bayern Munich‘i Sinan Erdem’de konuk edecek.

17 Kasım Salı günü saat 20:30’da başlayacak ve beIN Sports 3 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak karşılaşmayı Juan Carlos Garcia, Saso Petek, Artem Lavrukhin hakem üçlüsü yönetecekler.

Anadolu Efes‘de Bryant Dunston’ın sakatlığı devam ederken son maçta sakatlanarak kenara gelen Rodrigue Beaubois ve Shane Larkin’in durumları maç saatinde belli olacak. Temsilcimiz son maçında Yunanistan’ın Panathinaikos Opap takımını deplasmanda 80-77 mağlup etmişti. Vasilije Micic (15.1 sayı, 5.9 asist) ve Krunoslav Simon (14.3 sayı, 3.6 asist) ile koç Ataman’ın en güvendiği isimler konumunda. Anadolu Efes dört galibiyet ve üç mağlubiyet ile yedinci sırada yer alıyor.

Bayern Munich cephesinde önemli bir eksik ya da sakat oyuncu bulunmuyor. Alman ekibi son maçında evinde İspanyol temsilcisi Valencia’yı 90-79 yenmişti. Vladimir Lucic (15.9 sayı, 4.9 ribaund) ve Wade Baldwin (13.1 sayı, 3.0 asist) ile koç Trinchieri’nin sisteminde öne çıkan isimler oldular şimdiye kadar. Bayern Münih altı galibiyet ve iki mağlubiyet ile ikinci sırada yer alıyor.

Anadolu Efes ile Bayern Münih, Avrupa kupalarında bugüne kadar dört kez karşılaşırken, Turkish Airlines Euroleague’de iki ekip arasında oynanan dört karşılaşma da temsilcimiz lehine sona erdi.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Olympiakos, Son Çeyrekte Gaza Basıp Belgrad’da Kazanarak Play-Off’u Garantiledi

Turkish Airlines Euroleague 33. hafta mücadelesinde Olympiakos konuk olduğu Kızıl Yıldız karşısında zorlansa da son …