Güncel Haberler

Galatasaray’ın Rakibi Tenerife, Bursa’nın Rakibi Gran Canaria’yı Farklı Yendi

İspanya Liga Endesa 8. hafta erteleme maçında Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden Tenerife, konuk ettiği Bursaspor’un EuroCup’daki rakiplerinden Gran Canaria‘yı 99-80’lik skorla farklı geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Tenerife 10. maçında 9. galibiyete ulaşarak 2. sıraya yerleşti. Gran Canaria ise 8. kez kaybetti ve 17. sıradan kurtulamadı.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 23-15
2.çeyrek: 20-15
3.çeyrek: 20-22
4.çeyrek: 36-28

Tenerife’de Tyler Cavanaugh 19 sayı, 3 ribaund ile öne çıkarken, Sasu Salin 17 sayı, 3 ribaund, Marcelinho Huertas 15 sayı, 4 ribaund, 7 asist ve Giorgi Shermadini 14 sayı, 7 ribaund, 4 asist ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Gran Canaria cephesinde ise Tomas Dimsa 19 sayı, 4 asist ile takımının en skorer ismi olurken, Andrew Albicy 15 sayı, 7 asist ve Jacob Wiley 11 sayı, 3 ribaund ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Telekom’un Rakiplerinden Granca, Kanat Rotasyonuna Gegic’i Ekledi

BKT EuroCup‘da temsilcimiz Türk Telekom ile aynı grupta yer alan son şampiyon Gran Canaria kanat …