Güncel Haberler

Daçka’nın Rakiplerinden Burgos, Estudiantes Engelini Farklı Geçti

İspanya Liga Endesa 11. hafta mücadelesinde temsilcimiz Daçka’nın Şampiyonlar Ligi’ndeki rakiplerinden San Pablo Burgos, konuk ettiği Estudiantes‘i 91-71’lik skorla rahat geçmeyi başardı.

Bu sonuçla Burgos 10 maçtan 7. galibiyetini aldı ve 5. sıraya yükseldi. Estudiantes ise 11. maçında 7. kez kaybetti ve 13. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 23-17
2.çeyrek: 15-21
3.çeyrek: 22-16
4.çeyrek: 31-17

Burgos’da Josiel Rivero 20 sayı, 7 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, Vitor Benite 16 sayı, 2 ribaund, 3 asist ve Miquel Salvo 12 sayı, 3 ribaund ile galibiyetin diğer mimarları oldular.

Estudiantes cephesinde ise Alessandro Gentile 16 sayı, 3 ribaund, 3 asist ile takımın öne çıkan ismi olurken, Aleksa Avramovic 14 sayı, 3 asist, Victor Arteaga 13 sayı, 5 ribaund ve Aleksandar Cvetkovic 11 sayı ile direnmeye çalışan isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Panathinaikos’dan Ayrılan Guy’ın Yeni Adresi Tenerife Oldu

FIBA Şampiyonlar Ligi‘nde normal sezonunu lider olarak tamamlayan ve play-in oynamadan direkt olarak son 16 …