Güncel Haberler

Bursaspor – Nanterre Maçı Bir Kez Daha Ertelendi

Ülkemizi 7DAYS EuroCup‘da temsil eden ING Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Frutti Extra Bursaspor‘da sakatlıklar ve pozitif covid vakalarının artışı ile beraber sadece 4 sağlam oyuncu kaldı.

Bu nedenle de temsilcimizin 16 Kasım Pazartesi Fransa deplasmanında Nanterre ile oynanması beklenen erteleme maçının bir kez daha ertelenmesine karar verildi. Bildiğiniz üzere Euroleague ve EuroCup yönetimlerinin ortak belirlediği covid prosedürüne göre bir maç en fazla 3 kez ertelenebiliyor. İlk maç Nanterre’de artan covid vakaları nedeniyle ertelenmişti.

Temsilcimizde Ender ve Newmann’ın sakatlıkları devam ederken 4 oyuncunun da covid testinin pozitif çıkması sonucu takımda sadece 5 sağlam oyuncu kaldı.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

RESMİ: Bursaspor’da Başantrenörlük Koltuğunun Yeni Sahibi Serhan Kavut Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Bursaspor İnfo Yatırım, koç Zdovc ile yolların ayırlmasının ardından …