Güncel Haberler

Anadolu Efes, Afyon Karşısında Terlemedi

ING Basketbol Süper Ligi 8. hafta mücadelesinde Anadolu Efes konuk ettiği HDI Sigorta Afyon Belediyespor‘u 86-67’lik skorla beklediğinden de rahat geçti.

Bu sonuçla Anadolu Efes 8. maçında da namağlup ünvanını ve liderlik koltuğunu korudu. Afyon ise 4. mağlubiyetini alırken 6. sıraya geriledi.

TÜM İSTATİSTİKLER İÇİN TIKLAYINIZ.

1.çeyrek: 17-19
2.çeyrek: 24-17
3.çeyrek: 28-15
4.çeyrek: 17-16

Lacivert beyazlılarda Vasilije Micic 15 sayı, 5 asist, 3 top çalma ile öne çıkarken, Tibor Pleiss 14 sayı, 7 ribaund, Adrien Moerman 14 sayı, 5 ribaund ve Yiğitcan Saybir 10 sayı, 2 ribaund ile galibiyetin mimarları oldular.

Cruz’dan yoksun olan Afyon’da Tanner Leissner 19 sayı, 7 ribaund ile maçın en skorer ismi olurken, J.P. Macura 17 sayı, 8 ribaund ve Egemen Güven 10 sayı, 7 ribaund, 3 asist, 3 blok ile direnmeye çalışan diğer isimler oldular.

Paylaşmak heyecan verir;

Yakında yorum bölümümüz aktif olacaktır.

Hakkında Fersu Yahyabeyoğlu

Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunuyum. 7 yaşında Çukurova alt yapısında tanıştığım basketbol, ilerleyen yaşlarda bende bir tutku haline geldi. Yerel liglerde 11 yıl boyunca lisanslı basketbol oynadıktan sonra üniversite yıllarımda da amatör olarak oyuncu gözlemciliği yapmaya başladım. Sonrasında Türkiye'nin önde gelen basketbol portallarında köşe yazarlığı yaparak yola devam ettim ve çeşitli yerli artı ulusal tv/radyo kanallarında yorumculuk yapmaya devam ediyorum.

Mutlaka bakın

Merkezefendi, Telekom’u Farklı Geçerek Rahat Bir Nefes Aldı

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 24. hafta mücadelesinde Yukatel Merkezefendi Belediyesi konuk ettiği güçlü rakibi …